به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، معاونت عمرانی و زیربنایی بنیاد برکت با اعلام این خبر افزود: تا به امروز ۲۲۱ مدرسه برکت با ۹۷۸ کلاس درس در مناطق محروم و روستایی استان خوزستان به بهرهبرداری رسیده و تقدیم دانشآموزان این مناطق شده است.
محمد مهجوری اظهار داشت: بنیاد برکت نسبت به ساخت ۵۴ مدرسه دیگر در خوزستان متعهد است که با بهرهبرداری از این مدارس، مجموع تعداد مدارس برکت در این استان به ۲۷۵ مدرسه با یکهزار و ۳۳۳ کلاس درس خواهد رسید.
وی ادامه داد: بنیاد برکت برای ساخت این تعداد مدرسه در استان خوزستان بیش از یکهزار و ۳۲۰ میلیارد ریال اعتبار پیشبینی و اختصاص داده است.
به گفته معاونت عمرانی و زیربنایی بنیاد برکت، استان خوزستان با ۲۷۵ مدسه، بیشترین سهم را از پروژههای عمرانی این بنیاد در حوزه مدرسهسازی دارد.
مهجوری خاطرنشان کرد: مدرسهسازی بر اساس تأکید مقام معظم رهبری بر ارتقای عدالت آموزشی در مناطق محروم یکی از بنیادیترین و ماندگارترین اقدامات ستاد اجرایی فرمان امام در مناطق محروم است که از طریق بنیاد برکت دنبال میشود.
وی تاکید کرد: بنیاد برکت با راهاندازی نهضت مدرسهسازی در مناطق محروم و کم برخوردار کشور، نسبت به ساخت یکهزار و ۹۴۰ مدرسه با ۱۰ هزار و ۴۲۰ کلاس درس در این مناطق متعهد است که تا به امروز ۱۴۰۰ مدرسه را با ۷ هزار و ۴۵۰ کلاس درس به بهرهبرداری رسانده.
به گفته معاونت عمرانی و زیربنایی بنیاد برکت، ۲۳۰ هزار دانشآموز در ۳ هزار روستا مشغول تحصیل در مدارس برکت هستند.
مهجوری میزان سرمایهگذاری بنیاد برکت برای ساخت مدارس در مناطق محروم را بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: مدارس برکت در مناطق محروم مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی مدارس کشور و با رعایت استانداردها، الزامات آموزشی، ضوابط فنی و زیربنایی ساخته میشود.
لارم به ذکر است، محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام اخیرا در سفری یکروزه به استان خوزستان و منطقه کوهستانی و محروم «احمد فداله»، ۷ مدرسه با ۱۰ کلاس درس را در این منطقه از توابع شهرستان دزفول افتتاح کرد.
گفتنی است، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام ۱۳ هزار ۵۶۴ طرح را با حجم سرمایهگذاری ۱۱ هزار و ۶۸۶ میلیارد ریال در حوزههای توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی، سلامت و سایر خدمات در مناطق محروم و کم برخوردار استان خوزستان به بهرهبرداری رسانده یا در دست اقدام دارد.